Nem megy a root-olás. Pedig be van kapcsolva minden, amit az SRSRoot követelt. Mit csináljak?
Vodafone Smart Mini készülékem van, és Mobilaréna fórumban többen is írták, hogy ezt a készüléket az SRSRoot progival a legcélszerűbb rootolni, mert semmi hiba nem fog felmerülni.
Szóval, az "Ismeretlen források" be van kapcsolva, a "USB hibaelhárító" be van kapcsolva, és a Root Device opciót kiválasztva mégis csak annyit csinál a progi, hogy elkezd keresni, majd néhány másodperc múlva kidobja, hogy "ADB Device: NOT FOUND".
Mit tehetnék ilyenkor?
Azt még megjegyezném, hogy a Chrome-ban töltöttem le a progi saját honlapjáról, de a gép veszélyesnek érezte, ezért Chrome-ban kijavítattam, így tudtam telepíteni, de továbbra is vírusnak érzi, meg azzal, hogy kijavítottam, ez valamilyen funkciót letilthat a programnál vagy blokkolhat benne valamit?
Előre is köszönöm a hozzáértők válaszát!
Talán még az lényeges lehet, hogy a gép a telefont soha nem cserélhető adathordozós eszköznek ismerte fel, hanem különpakolta csak sima hordozható eszköznek.
Nem úgy, mint pl. egy pendrive-nál, ahol rendes meghajtóként felismeri és úgy mint cserélhető adathordozós eszközt.
Már töröltem a progit, majd Mozillaban is leszedtem megint, ő nem érzékelt semmit, úgy is feltelepítettem, majd megint próbáltam, de ugyanaz.
Közben arra is rájöttem (sanda 1 év után) hogy hogyan csinálhatok háttértárat a telóból....
De tökmindegy, úgy sem csinál semmit. :(
Már sikerült (elvileg).
ADB Installer-rel feltelepítettem a hiányzó illesztőprogramot, és így rögtön ment.
Csak az lepett meg, hogy az egész megvolt kb. másfél perc alatt. Mármint a rootolás. Egyszer sem indult a telefon újra meg semmi, pedig valami látványos dologra számítottam.
De a végén kiírta, hogy "Root complete!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!