Milyen nyomógombos telefont ajánlanátok amin szuper a zenehallgatás?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne, ami nem recseg és nem torzít,és legyen sztereó.Lehessen élvezni a zenét.2014. dec. 29. 22:25
1/4 anonim válasza:
Nekem,(és sokaknak) Nokia 6300 van 7 éve...
már egy akksicsere volt, de változatlanul bírja a strapát..
létezik egy jobb kiadás, a 6300i...ez már 3G-s
acél tok, nagy akksi, jó hang, SD kártya, rádió...azontúl rendkívül kellemes a fogása, kicsi, aranyos, szerethető..
asszem 2008 ban év telefonja volt..
használt van csak, de nem lehet pofára esni vele.
2/4 anonim válasza:
samsunkg gt s5230-as van 4 éves. semmi baj vele. a mai érintőképernyősök nem élnek ennyi ideig. az aksiját elég heti egyszer 3 órát feltölteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.A második válaszoló szerintem érintőképernyőst ajánlott.
2014. dec. 30. 09:29
4/4 Alex Fly válasza:
Ha hozzájutsZ egy Sony Ericsson W880, 890, 580 vagy950 telefonhoz, azzal nem foghatsz mellé. Nekem a W880i a gyári fülesével (Sennheiser drive-okkal szerelték), custom acoustickal olyan minőségben szólt, hogy komoly audiofilek is elismerték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!