S. O. S. Nem ide tartozik? Samsung galaxy S3mini telefonom van, de leakartam tiltani egy tel. Számot, hogy smst se tudjon az illető küldeni, ezáltal az sms funkcióm megszűnt a telón, hogyan tudom visszaállitani?
Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 15:35
1/12 anonim válasza:
> S. O. S. Nem ide tartozik?
Nem.
> leakartam tiltani egy tel. Számot, hogy smst se tudjon az illető küldeni, ezáltal
Hogyan próbálkoztál? A kristálygömböm épp lemerült.
> hogyan tudom visszaállitani?
Legrosszabb esetben a telefon gyári beállításainak visszaállításával.
2/12 A kérdező kommentje:
Az illető nevénél akit letiltottam ott az sms funkciót is tiltottam, de csak nála. És eltűnt a telefonomról, hogy hogyan azt én sem tudom, de nincs..
2014. dec. 28. 16:18
3/12 anonim válasza:
legrosszabb esetben szerintem a módosított rom telepítése lenne
4/12 A kérdező kommentje:
És azt, hogy kell??
2014. dec. 28. 16:22
5/12 anonim válasza:
Szerintem először próbáld csak meg az alaphelyzetbe állítást (kézikönyv segít), ha nem segít, akkor lehet szenvedni a ROM-mal.
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs kézikönyvem, mert egy ismerősömtől vettem, szóval máshogy kell próbálkoznom csak nem tudom, hogy hogyan..
2014. dec. 28. 16:30
7/12 anonim válasza:
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár úgy érzem, hogy nekem nem fog menni a visszaállitás..
2014. dec. 28. 16:58
9/12 anonim válasza:
Akkor vidd el valakihez, aki ért hozzá...
10/12 A kérdező kommentje:
Olvasom, nézem de itt olyan opciót nem találok, ahol sms funkció visszaállitása lenne..
2014. dec. 28. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!