Vissza veszi a tesco?
Figyelt kérdés
Sziasztok.2014.12.10-én vettem egy Op3n Dott okostelefont a tescoban.Ha mondjuk holnap vissza vinném,vissza adnák a pénzemet?a készülék hibátlan,minden tartozéka megvan,nem sérült,csak mégsem tetszik.2014. dec. 28. 14:13
11/14 anonim válasza:
Nem vennék vissza.
Az op3ndott telefon meg kifejezetten jó minőségű termék, ár/érték arányban meg tulajdonképpen verhetetlen a magyar piacon.
És valóban 4.4.2-es droid fut rajta.
12/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére el tudtam adni OLX-en :)
2015. jan. 1. 10:48
13/14 anonim válasza:
Tesco vevőszolis vagyok. Ha hibás a terméked, 3 munkanapon belül visszavesszük- másnak is vissza kell vennie. Ha egyszerűen nem tetszik, akkor nem köteles visszavenni a Tesco. A TÉVES VÁSÁRLÁS mint fogyasztóvédelmi kategória, nem létezik. Ha egyáltalán nem használtad még és nem sérült, nem karcos, egy jóindulatú pultos lehet, hogy kicseréli másra, de pénzvisszafizetés ilyen esetben NINCS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!