Sony Xperia E3 vagy Iphone 4S?
Igazából attól függ melyik OS tetszik jobban.
Én pl. Xperia E3 vagy iPhone 6 közül is inkább a Sony-t választanám, hiába nem egy kategória a kettő, mert nem szeretem az iOS-t.
iPhone 4S-nél meg a nagyon kicsi kijelző sem tetszik, de ez ízlések és pofonok.
Kosz a valaszokat.
Nekem mindket os tetszik. Csak azt mondjak az android egy ido utan szetesik, de az iphone stabil, ennyi ido utan is. De biztos a kitkat is mostmar stabilabb, mint a tobbi.
Lényegében a bootloader felel a rendszer elindításáért. Ha ez zárt, akkor csak olyan rendszert tehetsz majd fel, amit a gyártó adott ki, vagy mondjuk egy gyári rendszerből készítettek. Ha viszont nyitható a bootloader -amit Neked kell megcsinálnod, ha szeretnéd-, akkor bármilyen rendszert feltehetsz rá. Legnépszerűbb példa a CyanogenMod. Ráadásul mostanában már a root jog is ehhez lesz köthető, ami később szintén hasznos lehet. Ezzel viszont a garancia elveszik, ha még van, mikor nyitod a bootloadert. Illetve több dolog nem fog működni utána gyári rendszer esetén. De a legtöbbre van alternatíva.
Remélem magyarul írtam, ha mégsem, szólj rám. :D
Nem igazan ertem. Milyen garancia veszik el? Es milyen rendszerrol van szo, meg nem hallottam ilyenekrol. Igazsag szerint meg nem volt okostelefonom, csak tablett.
De koszi, hogy leirod ezeket :)
Mostmar tudom mirol beszeltel (rendszer, stb) a baratom elmagyarazta. Tobb velemenyt is meghallgattam es ugynez ki akkor sony lesz :).
Koszi aki irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!