Milyen Androidos játékokat tudnátok ajánlani egy 20 éves lánynak?
Candy Crush
Temple Run (1 és 2 egyaránt)
Stick Hero
Bármelyik Angry Birds
Smash Hit
Minion Rush
Hirtelen ennyi jut eszembe.
# 5
Jaj Te, ásd már el magad ezzel a hülye dumáddal. Szerinted a felnőttek nem szeretnek játszani akármivel is?? Nem egy ember játszik telefonon még 30 fölött is.. Meg a sok konzol.. Nem csak a 12 éves taknyosoknak van kitalálva te agyoniskolázott..
Mint Te is?
Elárulom Neked, én is 20 éves vagyok. Heti 6-8 órát el szoktam játszogatni ezzel-azzal. Viszont nem vagyok hülye, nem vagyok kizárva a társaságból sosem, nem akarok senkit sem megölni, mert azt hiszem, hogy ez csak egy játék... Hogy sok a degenerált, az köszönhető annak, hogy legtöbbjükre nem figyelnek a szülők. Ebben benne van az is, hogy 12 évesen már nem telik el hét úgy, hogy ne lenne teljesen részeg, 14 évesen nem a szomszéd lányt dugja, és hogy már 10-11 évesen is simán játszik olyan játékokkal napi 8-10 órát, amik arról szólnak, hogy irtsuk ki a világot, és a többi...
# 7
Jogi hallgató vagyok, már 3. éve, mégis játszok a telefonomon is, meg a konzolomon is. Inkább te vagy a visszamaradott, próbálod adni a nagyon, meg a komoly felnőttet, közben csak egy szánalmas kis csíra vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!