Samsung galaxy s2 mobiltelefonomon egy ideje néha villog a "radio has been denied Superuser permissions". Néha emiatt lefagy a telefonom és mikor magához tér ujra akkor a töltöttségi szintje 60-70%-rol akár 5%-ra esik le. Mi ez?
Figyelt kérdés
Amúgy a telo zavartalanul működött és működik, de ez keseríti meg az életem. Rádiót sem szoktam hallgatni telon, nem értem mi lehet ez és mit lehet kezdeni vele?2014. dec. 28. 11:54
1/5 anonim válasza:
Nem vagy neki rendszergazda. Vidd szervízbe.
2/5 anonim válasza:
A program rendszergazdai jogokat kérne, de ezt a telefon vagy megtagadja, vagy nincs is rootolva. Az akkumulátortöltöttség esése pedig egy alsó panel hiba kezdeti jele lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
NA várjunk, milyen program kér rendszergazdai jogokat? Mostanában nem telepítettem fel semmit sem a telora. Hogy nincs rootolva? Zavartalanul használom a telefont semmi baja nem volt eddig. Hogy hogy nincs rootolva?
2014. dec. 28. 12:22
4/5 anonim válasza:
Azt hiszem, van egy kis fogalomzavar.
A root alapból nem része a szoftvernek, ez egy utólagos procedúra eredménye, amivel elérhetővé válik a rendszergazdai jogkör.
Hogy mi kéri a jogot, azt meg nem tudom mondani. A "radio" rendszerint két dolgot takarhat, az első a Mobilhálózatot takarja, a második pedig az FM rádiót. Egyik sem kérhet rendszergazdai jogot. Még vírusra tudnék tippelni talán. Az magyarázná azt is, hogy eddig minden hibátlan volt, de nem tettél fel semmit.
5/5 anonim válasza:
Olvasd el a fenti linken találsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!