Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyik telefontok fajtát...

Ti melyik telefontok fajtát kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés

Flip tok

Szilikon tok

Univerzális tok

És melyiket miért?

2014. dec. 28. 11:13
 1/4 kérdező.. ***** válasza:
Univerzális tokot, mert szerintem jobban védi a telefont.
2014. dec. 28. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, épp milyen telefonom van. A mostanimra (Xperia Z) például szilikont az életbe nem vennék. Mondjuk másfélét sem, mert eleje hátulja fóliás, meg vigyázok is rá.

De egy "hétköznapibb" kinézetű telefonra meg inkább egy hibrid tok, aminek 2 rétege van. Egy belső szilikon, és egy külső műanyag.

2014. dec. 28. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Sosem vennék tokot a telefonomra, de ha valamiért muszáj lennék akkor az biztos, hogy a flip toknak esélye sincs. Ha minden egyes alkalommal amikor használni akarom a telefonom ki kell nyitnom a tokot, még ha csak egy SMS-re válaszolok 15 másodpercben arra is akkor az mindenképp felejtős.

Meg használat közben is az eleje ahogy csak úgy hátra van hajtva, kényelmetlen, útba van, szar.

Szilikon tok alapján fogalmam sincs mire gondolsz. Pl. Otterbox meg TPU meg ilyenek? Ezek inkább műanyag tokok, ezt tartom a legjobbnak.

2014. dec. 28. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Néztem ezt az Otterbox-ot és nem rossz nagyon is tetszik csak az én telefonromra nincsen csak hybrid tok ami ahogy néztem egy kicsivel másabb annyival hogy az nem védi a képernyőt egy külön plexivel?!
2014. dec. 28. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!