Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG érintőképernyősökkel...

LG érintőképernyősökkel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Melyiket éri meg megvenni 30 és 40ezer között?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég vettem érintőképernyős telefont. Engem az LG-kről lebeszéltek... Így Samsungot vettem.

Egyébként az LG Arena jó (Páromnak olyan van), de az drágább.

2010. febr. 3. 20:04
 2/5 anonim válasza:
nekem is arénám van de én annyiért kp500at vennék vagy hasonlót :)
2010. febr. 3. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
1. és ha már a samsungot írtad,abból milyet javasolsz ebben az árkategóriában?( nem kell h érintős legyen,de azért egy egyetemista igényeit kielégítse a tudása)
2010. febr. 3. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy egyetemistának milyen igényei vannak, de én gimnazista vagyok és engem kielégít :D

Samsung S5230 "Star"

[link]

2010. febr. 3. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Első és utolsó vagyok :D

Írd be a keresőbe, hogy Samsung S5230 vagy LG KP502! A válaszolók nagy része szerint a Samsung jobb :)

2010. febr. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!