Cseréljem iPhonom egy újra vagy ne?
Van egy iPhone 5 készülékem és mostanság azon agyalok, hogy vegyek-e egy iPhone 6-ot.
iPhone 6 plus az számomra szóba sem jöhet mert nem szeretem a tepsi telót.
Az a nagy kérdés számomra, hogy megérí-e várni szeptemberig egy újabb iPhone-ra vagy most csapjak le.
A telómnak nincs semmi hibája csak unom a designet.
Mi a tökömnek cserélgetnéd a telefont ha semmi baja? De tudod mit, ha ennyi eszed van! Vedd meg, dobd ki a pénzt. Meg is érdemled!
Már bocsi a hangnemért de komolyan gondolkozz már reálisan
Mert megtehetem és ezt csinálja az ember.
Ha valamit réginek talál és unalmasnak akkor vesz egy újat.
Kérlek tapasztalatból írjatok, hogy nektek megérte-e váltani köszi.
Jobb is.
Értelmes megszólalásaid még nem nagyon voltak.
Nem értem, hogy miért akadsz fent ezen.
Vannak emberek akik minden évben veszik az új iPhone-t.
Ha csak azért jösz fel ide gyakorikérdések.hu-ra, hogy trollkodj akkor meny a-nyádba :)
Nem azért tesz fel az ember egy kérdést, hogy aztán egy degenerált jöjjön és bele kössön.
Hanem azért, hogy ha valaki tapasztalatból tud értelmesen beszélni akkor az leírja, hogy pl: Ne vegyél nem éri meg / Én megvettem és imádom szerintem vedd meg / annyira nem nagy szám többet vártam én várnék helyedben.
Szóval kérem tapasztalatból írjatok.
Előre is kösz.
Én iPhone 4S-t használok, és tervben van hogy kb fél éven belül váltok 5S-re, de annál jobb nem igazán kell, annyival nem tud többet a 6-os mint amennyivel drágább.
iPhone 5-ről is max 5S-re váltanék.
Igen jobban szeretem ezt a méretet mondjuk a 4.7 még bele fért volna de olvasgattam és olyan pletykák vannak, hogy egy 4.5 colos iPhone is jönni fog ősszel és, hogy ki fogják javítani azt a hibát, hogy hajlik a teló...
Úgyhogy várok...
Köszönök minden értelmes választ!
Nekem most lett iPhone 6 om (5öm volt)
Szerintem érdemes váltani ha 5ösöd van (ha 5s ed lenne akkor nem ezt mondanám)
Gyorsabb, van benne ujjlenyomatolvasó, slo-mo 240képpermásodperc (fps) sorolhatom. Nekem nagyon bejön a 6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!