Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tölt a Sony Xperia...

Miért nem tölt a Sony Xperia L telefonom?

Figyelt kérdés
Be van dugva,és jelzi is hogy tölt,még az az értesítő fény is világít,de mégis merül közben.Ez miért van???

2014. dec. 27. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Több lehetőség is lehet.

1. Valamelyik alkalmazás beragadt. Ezen egy újraindítás segít.

2. Rosszul működő alkalmazás. Ez újraindítás után is szívja az akkut. Telepítettél valamit mostanság?

3. Hardveres hiba. Ez lehet a töltő, az akkumulátor, de akár az alaplap hibája is.

2014. dec. 27. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:
nem közvetlen telepítés után csinálta először.Akku nem lehet,mert mind a 2-vel ezt teszi.és ha az alaplappal vagy a hardverrel van baj akkor hogy lehet javítani? lehet egyaltalan?
2014. dec. 27. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Hardver=minden, ami a telefont alkotja.

Javítható, de ha az alaplap, akkor az elég drága. Szerintem először kérj kölcsön próbának egy töltőt. Ha az sem segít, mentsd le az adataidat a telefonról, és gyaluld le a Sony PC Companionnal (persze azért egy minimum 50%-os akku legyen). Ha megvagy, tedd töltőre egyből anélkül, hogy bármit is tennél rá. Ha így sem jó, akkor szerviz.

2014. dec. 27. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
már rengeteg töltővel próbáltam. rendben,nagyon köszönöm,esetleg tudnál ebben segíteni? http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
2014. dec. 27. 21:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg hogy saját töltője-e múltkor nálam is cseszekedett (háztartáson belül csak tablet régebbi töltők/usb kábelek sokasága) és a tablet töltőmre rádugva világított hogy "tölt" de nem hogy töltött merült....kiakadtam,hogy pont most adja be a kulcsot de mit van mit tenni lehet töltő szar átdugom másikra (ha már van) végül sajátjával működött utólag megvizsgáltam és nem mind1 milyen áramot transzformál át a töltő most már tudom :)
2014. dec. 28. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Régebben,amikor elveszett az eredeti,másikat használtam és működött,és csak most adta fel
2014. dec. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!