Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Op3n Dott tabletbe lehet sim...

Op3n Dott tabletbe lehet sim kártyát rakni?

Figyelt kérdés
A Tescoban vettem édesanyámnak születésnapjára egy Op3n Dott tabletet,az oldalán megtaláltuk az SD kártya helyét,de neten sem találom hogy mehet-e bele SIM kártya.A hátlapot nem bírom leszedni,nem akarom feszegetni,nehogy eltörjem..A válaszokat előre is köszönöm!

2014. dec. 27. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2014. dec. 27. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha SIM kártyás kell akkor eleve olyat kell keresni.
2014. dec. 28. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Az micro sd kártya helye.
2014. dec. 28. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:

A sticket valszeg támogatja, OTG kábelen keresztül. Ált. ennyi kiszokott férni a B kategóriás tabletekből. Szal ha van otthon vagy ismerősnél mobilnetes stick/modem ahogy tetszik, s a tablethez adtak otg kábelt (ennek egyik vége micro USB, másik vége normál USB) akkor dugd rá, aztán kiderül mit kezd vele. Ha így jó anyukádnak, hogy a tableten lifeg egy stick, s így netez, akkor ez a megoldás, ha zavarja (s megértem, hisz engem is idegesítene).

Zárójelben a teszkónak már vagy ki kellett volna vonulnia ebből az országból vagy már rég meg kellett volna tanulnia viselkedni.

Mondjuk az "angol-kórt" azt behozták ide is, annyira ostobák s fejetlenek, hogy el sem tudják dönteni, hogy most akkor 1 év gar. vagy 2 év gar. Mondjuk én 1 hetet nem mernék rá vállalni. Mire volt ez jó nekik megint? Mennyi ügyet hoz majd ez magával, azt megjósolni sem lehet... mindenesetre ez a kálvária a "particionálással", ez elképesztő. Amit tesztnek küldtek ki tableteket azokkal minden rendben volt, ami a boltba került, azoknál a tárhely a rossz particionálás miatt mindössze 2GB. :D

2014. dec. 28. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó ! A kérdező nem azt kérdezi hogy lehet-e netezni hanem a SIM kártya érdekli hogy bele lehet-e tenni.
2014. dec. 29. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Jogos! Nem lehet, de erre már a többiek válaszoltak. Én egy kicsit tovább mentem, s leírtam mik a lehetőségei, mert láttam rá esélyt, hogy rákérdez erre is.
2014. dec. 29. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!