Melyik alegjobb telefon 60. 000 forintért?
A 60.000 forintos árkategóriát céloztam be dgy új telefon vásárlásához
Döntésemet a Telenor kínálata nagyban befolyásolja mivel így négy kedvezményes telefon közül választhatok
A Lenovo A606, a Sony Xperia E3, az LG F70 és a Samsung Galaxy Ace 4 amik ide tartoznak
Abban kérnék segítséget melyiket lenne érdemes választanom
Igen néztem is és rendkívül tetszik de sajnos a telenornál nem kapható
Sajnos csak ebböl a négy telefonból tudok válogatni
Kedvezményes csomagban 30 at kérnek értük
De mégis kit érdekel, hogy Telenornál kapható-e vagy sem?
Vagy épp részletre akarod venni? Csak mert akkor ezt nem ártana megemlíteni, mert a kiírt kérdés alapján úgy esik le, hogy neked van a kezedbe 60k, és ebből akarsz telefont venni.
Ha meg megvan a pénz, akkor nem mindegy, hogy te azt melyik cégnek adod?
Céges kedvezménnyel lehet kapni annyiért semmiféle havidíjjal vagy vackokkal
Annyd van leteszed az asztalra es viszed a cuccot
Ezzel a lehetőséggel meg jobban megérné
Igen a cím valóban csalóka emiatt elnézést kérek de alatta írtam a pontosabb részleteket
Át is akartam javítani de redkívül korlátozott az oldal nem tudtam megtenni
Kommentemben meg is írtam hogy a 30.000 forintot kérnek a telefonokért
Egyértelmüen a Motorola mellett tenném le voksomat ha lenne rá lehetőségem
Oké, akkor Moto G kilőve.
A maradék 4 közül az Xperia E3 és Ace 4 jöhet szóba, másik kettő már sokkal gyengébb kategória.
Ace 4 hardveresen egy fokkal jobb (de tényleg nem valami hatalmas a különbség), szoftveresen mindkettőn KitKat van, de nagyon eltérő a Sony szoftvere a Samsung TouchWiz-étől, aksija viszont sokkal nagyobb az E3-nak, így én inkább azt venném.
Még a kettő közötti eltérés, hogy a Sony-ba IPS, Samsung-ba AMOLED kijelző van, mindkettőnek van előnye/hátránya, valaki ezt szereti valaki azt, szóval erre nem lehet mondani, hogy egyik jobb, mint a másik, de panasz egyikre se lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!