Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért forró a telefonom?...

Miért forró a telefonom? TÖBBI LENT!

Figyelt kérdés

Nem az aksija forró, hanem felette ahol van a kamerája! Ma egész nap alig tudtam oda nyúlni olyan forró volt! Mi baja lehet?? Még garanciás! Vissza kellene ezért vinnem?? Mit tegyek?? De ma az aksi is nagyon gyorsan merült, pedig augusztusban vettem a telefon, tehát nem kellene még ezt csinálnia! Tegnap pl még jó volt semmi baj nem bolt vele! Ma reggel kezdődött, hogy ilyen forró! Egyáltalán én tudok valamit tenni??

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT! :)

2014. dec. 26. 22:05
 1/8 A kérdező kommentje:
semmi baj nem volt vele*
2014. dec. 26. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Pontos típusa a keszuleknek?

Több mint valószínű hogy a proceszora melegedik túl sok használat után.

2014. dec. 26. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Navon Mizu M500... Most kikapcsoltam, ki vettem az aksit de még mindig forró
2014. dec. 26. 22:10
 4/8 |Orfeusz| ***** válasza:
86%
Valószínűleg beakadt valami folyamat és a processzort 100%on járatta. Ilyenkor reboot vagy akksi ki/be meg szokta oldani. Ez szoftveres hiba.
2014. dec. 26. 22:19
 5/8 A kérdező kommentje:
oké köszönöm a választ :)
2014. dec. 26. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Egy kis reklám: mindenképp töltse le a "Clean Master" programot. Azon belül is van olyan opció amely megmutatja,megkeresi a tulmelegedest okozó appokat.
2014. dec. 26. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:

így van, a procit valami piszkosul megdolgoztatja..

a clean master jelzi, ha gáz van..nálam is előfordult, hogy forrósodott, de a clean masterrel lehet takarítani...

mondjuk a hűtés az kamu, de jópofa.

teló kikapcsol, aksi kivesz, vár, örül.

2014. dec. 26. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem oldja meg akkor rakd újra
2014. dec. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!