Melyiket válasszam? Akai vagy lenovo?
a lenovo többet tud
karira kapta asszony
70 telot hasonlitotam össze egy exel táblában
40000-ig
a lenovo gyert
40 ig a legjobb telo
4mag 1giga ram. a legtöbb 512mb még a drágább idolban is.
ja gyári lenovo csomagban folia + tok
köszi mindenkinek :)
és az utólsó vállaszolótól szeretném kérdezni hogy rendelte vagy boltból vette? és meylik boltból/oldalról?
én fehéret szeretem volna. emagnál rendeltem, nov 10 én de csak 2015jan-ra lesz. www.euronics.hu keresés után oldalt ki irja azon boltok nevét ahol még aznap reggel volt még.
tehát ha azt irja hogy az x boltban van, akkor hivd fel és ted el magagdnak
2013. augusztus 26-án vásároltam az Interneten keresztül ATD-TECH KFT-től ( 1107 Budapest, Száva utca 9. ) egy AKAI PHA-5800 5" Android okos telefont 40.000 forintért.
A jótállási időn túl a telefon akkumulátora ismételten – korábban egy alkalommal nagy nehezen már kicserélték ezt – tönkrement, a készülék használhatatlanná vált. Több hónapon keresztül tartó utánjárásom eredményekén végül a forgalmazó cég alkalmazottja arról tájékoztatott, hogy többet már nem fognak kapni ilyen akkumulátort, ezért a kérésemet nem tudják teljesíteni. Felháborodásomra az ügyintéző flegma stílusban úgy reagált, hogy ott reklamálok, oda megyek, és azt csinálok, amit akarok.
Negatív tapasztalataim miatt senkinek sem ajánlanám, hogy Akai márkájú terméket vásároljon, és ezzel több ezer forintot ajándékozzon a forgalmazó cégnek olyan készülékért, amit rossz esetben még egy évig sem lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!