Drága lehet a javitás?
Nos az a helyzet, hogy van egy S4-esem amit németországból vettem igy elég gubancos a garancia használata. Nem tölt rendesen a telefon mert állitólag az a pici részecske ahova kell alól dugni a töltőt elmozdult vagy valami hasonlók ezért nem mindig érintkezik rendesen.
Nos a haverom is igy járt a tablettel, a szomszédom pedig a navival, azaz hiába vitték vissza garanciába mert egyiküknek sem cserélték ki a terméket mert azt mondták hogy az saját hibából ment tönkre, igy számomra is maradt a szerelő, azonban igy elveszitem a garanciát, de akárhogy telefon nélkül nem maradhatok s az pedig hogy egyszer tölt és egyszer nem az nem okés.
Csak épp hülye időpontot fogtam ki az ünnepek miatt mert sok helyen ilyenkor nem dolgoznak. Most jön az igazi kérdés :
- Mennyi idő lenne mig azt kicserélik?
- Mekkora esélye van, hogy biztosan jól cserélik ki és a jövőben nem lesz vele baj?
- Mekkora összeget kell nekem kb ezért fizetni?
Várok minden kedves és értelmes választ!
én elvittem Samsung szervízbe, ugyan ezzel a hibával, és gyors szervizbe, 1 óra alatt kicserélték garanciálisan
szerintem egy próbát megér, nem veszíthetsz semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!