Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 60e ft...

Milyen telefont vegyek 60e ft körül? (főként lumia)

Figyelt kérdés

60 000 Ft körül keresek telefont. Néztem az androidosakat is, de a tapasztalatom az, hogy középkategóriás telefonok androidban nem igazán jók. Kivagyok a mostani telefonomtól (Sony), mindig lefagy stb..

Emellett néztem a Lumiákat (konkrétan 735) is, ezek eddig nem tetszettek, szóval nemigazán tudok róluk semmit, viszont olvastam hogy alsó- és középkategóriában ezek a legjobbak.

Mennyire fejlett a wp operációs rendszer?

Wp-nél az egyik bajom az, hogy sokat használom a messengert, rajta azokat az emojis smileykat, ezek viszont úgy láttam hogy nem elérhetők wp-n, úgy ahogy a hangüzenet sem. Na persze, ez legyen a legkisebb probléma.

Vannak olyan alkalmazások/lehetőségek amik az android mellett hiányosak a wpn?

Illetve valakinek van tapasztalata a lumia 735-tel?

Ha van ilyesmi árban megfelelő androidos, annak is örülnék. A Samsungok nem jönnek be (ugyanúgy néznek ki, unalmas), Sony telefonok ilyesmi árban nem igazán jönnek be.

2014. dec. 26. 12:04
1 2
 11/15 kérdező.. ***** válasza:
Ez így igaz én is így vagyok vele,ezért is veszek már csak nexust.
2014. dec. 26. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Előző elötti: Pedig az Android igenis jó rendszer, csak nem Samsungot, meg Sony-t kell venni, hanem Nexust és Motorolát, amik nem rakják tele a rendszerüket baromságokkal, illetve évenként 2(Nexus) vagy 3-4(Motorola) készüléket adnak ki csupán. De azok viszont majdnem tökéletesek, és évekig kapják a frissítéseket. Ja, és ezen felül mindkét gyártó telefonjai stock Androidot futtatnak, amiken nincsenek gyártóspecifikus baromságok.
2014. dec. 26. 20:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, de mindenki a Csamcsunggal jön. Azt tukmálják mindenkire. Az én telóm is fasza volt, kb 3 hónapig.

Motorolát nem próbáltam, de én összességében beszéltem az Androidról. Tablettől elkezdve a telefonokig.

Nem mentegetőzés, de konkrétan tudom hogy a Nexus jó telefon :D

Csak a kérdező, Lumiaspecifikus választ vár :D

2014. dec. 26. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:
minden fontos app van már WP re. Folyamatosan bővül, szal ma már ha kiadnak egy appot akkor az ha nem is azonnal de lesz wp re is. Messenger is nemrég jelent meg, és frissítgetik, szal lesz benne minden. Én is azoknak a pártján vagyok, akik nem akarnak visszatérni androidra:)
2014. dec. 29. 20:26
 15/15 pupuci karcsi válasza:
Lumiábol tudsz venni 630 at,iPhone bol meg használt 5c,4s,4g,4
2014. dec. 29. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!