Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nyomkoveto es karakter leutest...

Bellisima kérdése:

Nyomkoveto es karakter leutest mento letoltheto alkalmazas samsung telefonra. Ami lathatatlanba fut?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos hogy lathatatlanba fusson, mert mar egy alkalmazast toltottem le...de egyertelmuen ki is torolte.... aztan meg jott a hivas, h a gyerek mar egy hete nem jar iskolaba.

2014. dec. 26. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rootolt teló, Cerberus felrakva.
2014. dec. 26. 12:28
 12/18 A kérdező kommentje:

Sajnos nem csak az iskolabol hianyzik...ejszakakra is lelepett mar.

Szoval igen, egyertelmu h tudni szeretnem merre jar...mivel kiskoru!!

2014. dec. 26. 17:30
 13/18 A kérdező kommentje:
A google.maps ban a sajat helyemet meg tudja hatarozni, az se a legpontosabb, de mas fiokjaban nekem nem mutatja meg..az en telomon.
2014. dec. 26. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább neveld meg normálisan azt a gyereket :D
2014. dec. 26. 17:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves 9mm!

A két linket kipróbáltam és aránylag jók is.

A kérdésem az lenne, hogy ha csak a telefonszámot tudom, akkor is tudom nyomonkövetni a telefont, hohy épo merre van?

2014. dec. 26. 19:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Ati 22 azt sehogy, csak rendőrség.
2014. dec. 26. 23:08
 17/18 anonim válasza:
Famili link a telotokra. Es te megbirod nezni hogy hol a gyerek a sajat telodtol. A sajat telodrol barmikor felhivhatod barhol van. Nem tolthet le semmit a telojara ha csak nem engedelyzed a sajat telodrol sajad jelszavaddal. A sajat telodrol barmikor ki kapcsolhatod a telefonjat barhol van a gyerek
2023. jan. 3. 19:52
 18/18 anonim válasza:

17es vagyok.

A testverem gyerekeinek is ez van.

A gyerekek 8 es 13, evesek. (Csak azzal a telos jatekkal birnak jatszani amit az anyjuk engedejzett a sajat telojaval.) Barmikor megnezheti merre maszkalnak kint a gyerekek a varosba.

Es ha nem pakoljak ossze a sajat szobajukat vagy nem tanulnak a noverem ki kapcsolja a telefonjukat a sajat telefonjaval es addig nem kapcsolja fel a telojuoat ameddog nem csinaltak meg amit kell.

2023. jan. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!