Valakinek hasonló helyzet? Acer Liquid Z5
Figyelt kérdés
Kaptam egy Acer Liquis Z5 telefont,viszont ment egy órát, miután bekapcsoltam, aztán lefagyott, elsötétült a képernyő s azóta nem lehet bekapcsolni...2014. dec. 25. 20:22
1/4 anonim válasza:
Nekem pont ezt csinálta kétszer mióta megvan. Mostanában már nem csinálja, de emlékszem, hogy nagyon nehezen tudtam észhez téríteni. Azt hiszem valami gomb kombinációval restartoltam (hard reset)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem.. Én eleget nyomogattam, de mintha meghalt volna. Pedig semmi olyant nem csináltam, amitől most ez kellene legyen. Csak úgy a semmitől.
2014. dec. 25. 21:09
3/4 anonim válasza:
Én is így jártam.....nem lehet bekapcsolni! 2 hetes telefon :(
Te telefonod azóta megjavult?
4/4 anonim válasza:
Mi lett végül a telóval?Nekem is ilyen van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!