Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4 függetlenítés vagy...

Travis98 kérdése:

Iphone 4 függetlenítés vagy mégse kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vettem egy Iphone 4et ismerősömtől aki T-mobilos kártyával használta de állítólag függetlenként adta el nekem , de előző tulaja Vodafonos kártyával használta.

Mikor leellenőriztettük T-mobil-t írt.

Gevey-es Tálca van benne.

Most akkor ez független vagy sem?

2014. dec. 25. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
ha gevey sim van benne, akkor nyilván nem független gyárilag.
2014. dec. 25. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem gevey sim van benne csak gevey tálca,akkor ez most nagy valószinűséggel független vagy sem?
2014. dec. 25. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:
jah értem, tehát csak a tálca a chip nélkül. ennyiből nem fogja senki sem megállapítani, hiszen lehet régebben tényleg rendesen használta vele, de az is előfordulhat, hogy ez volt...és akkor csak tök véletlenül van egy ilyen sim tálca benne. ezt csak úgy tudod kideríteni, ha kipróbálod másik simmel...jósolni senki nem tud, max tippelni, én arra tippelek, hogy nem független, és régen használtak vele gevey sim-et.
2014. dec. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!