Kaptam egy iPhone6-ot de nem tetszik. Mit tudok tenni? Szerintem nem cserélik vissza.
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 05:52
1/14 anonim válasza:
Elcseréljük? Van helyette egy alig használt gumicsizmám.
2/14 A kérdező kommentje:
Milyen színű? 37-és kellene. ............
2014. dec. 25. 06:31
3/14 anonim válasza:
mi nem tetszik? a színe, a mérete? fogása?
ha hibátlan a csomagolás, nincs benne SIM, megvan a blokk, vagy átvételi elismervény, akkor visszaviszed, és becserélik azonos márkára, neked jobban tetszőre...
vagy mélyen az eladó szemébe nézel..
4/14 A kérdező kommentje:
A mérete nem tetszik, nagyon nagy. Sajnos már beüzemelését, fóliát is leszedtem róla.
2014. dec. 25. 07:17
5/14 A kérdező kommentje:
Beüzemeltem.
2014. dec. 25. 07:18
8/14 anonim válasza:
Rakd fel olx-re, jófogás-ra, ott elviszik hamar. Írd oda hogy karácsonyra kaptad, csak nem kell. Egyébként ha én kapnák egyet, én is eladnám
9/14 A kérdező kommentje:
Ne keressetek privátban légszíves, mert nem adom már el. Habár továbbra sem tetszik, de illemből megtartom.
2014. dec. 25. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!