Nokia Lumia 530-as akksi ideje?
Az interneten a készenléti idõt órában 528-nak irják, bezsélgetési időt pedig 10-nek
Ezzel szemben a telefn szupergyorsasággal merül lefelé egy kis nyomkodás után, úgy tűnik minden másnap tölteni kell majd
Az én telefonommal van gond vagy tényleg ennyire gyenge lenne az akksija?
Nem a telóval van gond. Ez ilyen!
Ezért választottam ezt a tipust hogy sokág bírja.
Aztán egy napnál tovább nem bírja.
Jelenleg úgy birja 3-4 napig, hogy az energia takarékos mód és a háttérben futó alkalmazások kivannak kapcsolva (pl. Viber, facebook ilyenek) napi kb 1 órát telefonálok 1 órát netezek. Manuálisan kell így belépni az alkalmazásokba mert nem kűld értesitéseket.
Ez egy iszonyat, pedig szép telefon lenne nemtudom hol 528 óra a készenlét vagy 10 óra a beszélgetési idő!
Köszönöm a választ!
igen az első
Az Apple Iphone is 1 napot bir?
nekem nem felel meg sajnos!
Kezdem úgy érezni mintha a használttelefonpiacra visszasüllyedtem volna ahol száz éves akkumlátorokkal adják el a telókat!
Nem tudom ha egy igen elfoglalt igazgató vesz egy ilyen okostelefont vagy valaki eltéved Budapesten és bekapcsolja a GPS-t akkor tudja használni a telót egy félórát aztán viszlát?!?!
Szóval ez nekem nevetséges nekem ilyen telefon nem kell
Jó lenne ha a gyártók gondolnának erre az akkumlátor időre is az egyik legfontosabb dolog egy telefonban!
Bár kérdéses a széria olcsósága szögéből mivel lehetséges, hogy a drágább telefonok többet birnak véleményem szerint
Kénytelen leszel megszokni, ha okostelefont akarsz. Vagy maradsz a jó öreg gombnyomós telefonoknál, párat még manapság is gyártanak, főleg Nokia és Samsung körökben, azok 1 hete is kibírnak, persze azokon nem is fogsz netezni, meg GPS-ezni. Egyébként, amikor még nem volt okostelefonom, és utánanéztem a dolgoknak, akkor engem is nagyon zavart ez a rövid üzemidő, de aztán idővel hozzászoktam.
Nézz mobilaréna teszteket, ha nem hiszel nekem, hogy nincs olyan okostelefon, ami másfél napnál tovább bírna, ha okostelefonként használod. Ha hozzá sem nyúlsz, akkor 4-5 napot kibír. A felsőkategóriás telefonokban nyilván jobb akku van, mint az alsókban, de azok erősebbek is, ezáltal jobban is merítik. A gyártók ezt lőtték be, hogy átlagosan 1 napot bírjanak 1 töltéssel. Sokan úgy csinálják, hogy vesznek még egy akkut, és viszik magukkal, hogyha útközben lemerül, akkor kicserélik és mehet tovább.
hát sajnálom, hogy ez igy van és remélem változni fog!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!