Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 530-as akksi ideje?

Nokia Lumia 530-as akksi ideje?

Figyelt kérdés

Az interneten a készenléti idõt órában 528-nak irják, bezsélgetési időt pedig 10-nek

[link]

Ezzel szemben a telefn szupergyorsasággal merül lefelé egy kis nyomkodás után, úgy tűnik minden másnap tölteni kell majd

Az én telefonommal van gond vagy tényleg ennyire gyenge lenne az akksija?

2014. dec. 25. 03:09
 1/9 anonim válasza:

Nem a telóval van gond. Ez ilyen!

Ezért választottam ezt a tipust hogy sokág bírja.

Aztán egy napnál tovább nem bírja.

Jelenleg úgy birja 3-4 napig, hogy az energia takarékos mód és a háttérben futó alkalmazások kivannak kapcsolva (pl. Viber, facebook ilyenek) napi kb 1 órát telefonálok 1 órát netezek. Manuálisan kell így belépni az alkalmazásokba mert nem kűld értesitéseket.

2014. dec. 25. 07:31
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez egy iszonyat, pedig szép telefon lenne nemtudom hol 528 óra a készenlét vagy 10 óra a beszélgetési idő!

Köszönöm a választ!

2014. dec. 25. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
takarékos üzemmódban lőjétek ki a nem használatos applikációkat, amúgy meg másfél napos üzemmód átlagon felülinek mondható
2014. dec. 25. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez az első okostelefonod, igaz? Máskülönben ez nem okozna meglepetést. Minden okostelefon átlagosan 1 napot bír átlagos használat mellett.
2014. dec. 25. 21:55
 5/9 A kérdező kommentje:

igen az első

Az Apple Iphone is 1 napot bir?

2014. dec. 26. 03:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, mint mondtam az összes okostelefon ennyit bír. Nem azért, mert nincs olyan akkumulátor, amivel nem bírnák tovább, hanem mert a gyártóknak megfelel ez az 1 napos üzemidő, és nem akarnak több pénzt fordítani rá.
2014. dec. 26. 09:37
 7/9 A kérdező kommentje:

nekem nem felel meg sajnos!

Kezdem úgy érezni mintha a használttelefonpiacra visszasüllyedtem volna ahol száz éves akkumlátorokkal adják el a telókat!

Nem tudom ha egy igen elfoglalt igazgató vesz egy ilyen okostelefont vagy valaki eltéved Budapesten és bekapcsolja a GPS-t akkor tudja használni a telót egy félórát aztán viszlát?!?!

Szóval ez nekem nevetséges nekem ilyen telefon nem kell

Jó lenne ha a gyártók gondolnának erre az akkumlátor időre is az egyik legfontosabb dolog egy telefonban!

Bár kérdéses a széria olcsósága szögéből mivel lehetséges, hogy a drágább telefonok többet birnak véleményem szerint

2014. dec. 26. 13:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Kénytelen leszel megszokni, ha okostelefont akarsz. Vagy maradsz a jó öreg gombnyomós telefonoknál, párat még manapság is gyártanak, főleg Nokia és Samsung körökben, azok 1 hete is kibírnak, persze azokon nem is fogsz netezni, meg GPS-ezni. Egyébként, amikor még nem volt okostelefonom, és utánanéztem a dolgoknak, akkor engem is nagyon zavart ez a rövid üzemidő, de aztán idővel hozzászoktam.

Nézz mobilaréna teszteket, ha nem hiszel nekem, hogy nincs olyan okostelefon, ami másfél napnál tovább bírna, ha okostelefonként használod. Ha hozzá sem nyúlsz, akkor 4-5 napot kibír. A felsőkategóriás telefonokban nyilván jobb akku van, mint az alsókban, de azok erősebbek is, ezáltal jobban is merítik. A gyártók ezt lőtték be, hogy átlagosan 1 napot bírjanak 1 töltéssel. Sokan úgy csinálják, hogy vesznek még egy akkut, és viszik magukkal, hogyha útközben lemerül, akkor kicserélik és mehet tovább.

2014. dec. 26. 14:53
 9/9 A kérdező kommentje:

hát sajnálom, hogy ez igy van és remélem változni fog!

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

2014. dec. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!