Hogy lehet belső tárhelyet növelni Sony Xperia E3 telón?
Sziasztok!
Most december elején vásároltam egy Sony Xperia E3-as telót. Korábban HTC Desire C-m volt, amivel az utolsó 3/4 évben elég sok gondom volt, így mérföldekkel jobb az új telóm. Az elmúlt hetekben már kitapasztaltam a használatot, viszont két dologgal találkoztam. Jól szuperál, gyorsan fut, nem fagy. A belső (telefon) tárhelye 4 GB, ebből 2 GB amit "szabadon" lehet felhasználni. Ezen kívül van benne egy 8 gigás memóriakártya. Képeket, zenéket mindent az SD kártyára mentek, a kamera beállítása is így van. Találkoztam azzal a problémával, hogy megtelik a belső tárhely. Ezen hogy lehet segíteni. Új progikat nem töltöttem még rá, csak a Face Messengert, de az az SD kártyáról fut. A fotózás során azonban van egy olyan érzésem, hogy automatice mégis a belső tárolóra menti, pedig mindent átmásoltam már. Ez mitől lehet? Mit javasoltok belső tárhely problémára? Köszi előre is a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!