Szerintetek, Lumia 520-szat megérné-e cserélni egy Nokia N8-ra (bővebben lent)?
Szóval szép és jó a WP, de valahogy nem érzem azt hogy megfogott volna. 4 hónap után még mindig sok nekem.
16 éves vagyok, facebookra használom, meg internetezésre, zenehallgatásra, fényképezésre, és persze az alapfunkcióra, a telefonálásra.
Azért gondoltam hogy kéne egy N8 mert szerintem jól néz ki, Pure View 12 megapixeles kamerája van, nem fogyaszt sokat az OS, és nem túl okos, nem lógnék folyton rajta, nem pittyegne nekem minden szaré', ennek ellenére nem teljesen hülye, mert ugye WIFI :'D ...
Facebookozni böngészőből is lehet, zenét hallgatni meg bármelyik normálisabb telefonon. De a kamerája szerintem felülmúlja az 520-szét.
Az OS elég régi ahhoz hogy stabil legyen, nem kell folyamatosan HR-ezni stb...
Androidom volt, WP volt, iPhone köszike de nem kell, Symbian még nem volt.
Konkrétan a fikázáson kívüli véleményetek érdekelne :)
Melyik miért jó, miről kell lemondani, mire van alternatíva és mire nincs.
Én egy Nokia C7-00-át használok a megjelenése óta, de sajnos nem találok olyan telefont ami az igényeimet kielégítené, akár WP vagy Android telefonban (ez lényegében ua. mint az N8 csak a kamerája gyengébb)... Ezekben van FM Transzmitter, Video kimenet tévére...
A symbian telók voltak az utolsók, amik a lekódolt memóriakártyát is azonnal fel tudták oldani egy formázással...
Telefonszerelő vagyok a 8. éve, én bizony elcserélném... :)
Igaz, már nem fejlesztik annyira, de még jócskán találni rá új programokat. Csak a gyártók felejtették el ezeket, a felhasználók még nem... A Viber alkalmazás tényleg gáz Symbianon, de ha tudsz nélküle élni, még akár jó is lehet...
Az a probléma hogy nem találok normális, tökéletes állapotban lévő N8-at SEHOL !
Az emberek nagyon nem vigyáznak a cuccaikra sajnos :/
+ nem is akarják utána értékesíteni, amikor ezzel is lehetne pénzt visszaforgatni stb
Én az 520-szal tuti ezt fogom majd csinálni, amikor 930-at veszek.
Eladom 15-be, és azt hozzácsapom a 930-hoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!