Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxi Note 3-at...

Samsung Galaxi Note 3-at vegyek vagy Sony Xperia Z2?

Figyelt kérdés
Mindkét telefont ajánlották már és mondták hogy mindkettő nagyon jó, de többen mondták hogy a Sony Xperia Z2 jobb mégis olcsóbb? Akkor most melyik?

2014. dec. 23. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
5%

Nem kérdés, Z2!

Mindenben jobb mint a csámcsung

2014. dec. 23. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
*Samsung :) Köszi a választ :)
2014. dec. 23. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Azert akkora kulonbsegek nincsenek kozottuk, hasonlo teljesitmenyu a ket telo. Donto tenyezo inkabb a meret, ha nagyobb kell akkor a Samsung, ha "kissebb" akkor a Sony.
2014. dec. 23. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Amugy olvastamegy olyat hogy a Z2 nincs jól összerakva ezért a vi'zállósága csak mese. Igaz ez?
2014. dec. 23. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
A vizallosag szerintem altalanossagban jo mese, de Sonynal valoban nagyon sok esetrol lehet hallani, hogy vizallo telefon beazott.
2014. dec. 23. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat :) Látom, hogy te értesz ehet. Ezért azt szeretném kérdezni tőled hogy te a két telefon közül melyiket választanád? ( légyszi indokolj)
2014. dec. 23. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
33%

Haverom Z2-je is beázott, pedig nem volt vízben még 1 percet sem.

Esetleg nézd meg, hogy a 2 telefonban szoftveresen milyen extrák vannak, és ha valamelyik tetszik, akkor egyértelmű. :)

A Note 3-hoz toll van, és az nem olyan, mint amit bárhol vehetsz, ez nem úgy működik. Esetleg ha rajzolnál, vagy jegyzetelnél, akkor mellőzhetetlen kiegészítő szerintem. Nekem bevált. Azt hittem, hogy ennyi idő alatt a többi gyártó is előáll egy ilyen készülékkel, de nem így történt, így a következő telefonomon nem is kellett túl sokat gondolkozni.

2014. dec. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!