Miért drágább a használt IPhone5, mint az ugyancsak használt Samsung Galaxy S4?
Figyelt kérdés
IPhone5-öt szeretnék venni, használtat, mert eddig csak arra van pénzem. Nézegettem az interneten, olyan oldalakon, mint jófogás, vatera és az árkülönbség megdöbbentett.Míg az S4-et 60 ezerért már megkaphatnám, az IPhone5-öt 80-100 ezernél alul nem találtam.
Abban reménykedtem, hogy mivel nemrég jött ki az IPhone6, az 5-nek, használtnak, még alacsonyabb lesz az ára, mert így szinte annyi mint egy új IPhone4.
2014. dec. 22. 20:19
11/12 anonim válasza:
ez volt egy pár hónapja, amikor az összes többi 4S is ugyanúgy ennyibe került használtan, mennyiért vette volna?
de akár hülye akár nem, én jól jártam, mással meg minek foglalkozzak?
12/12 anonim válasza:
Hát akkor megvettem volna egy ötössel drágábban újonnan, vagy vettem volna akármilyen más telefont 70 ezerig, amik jó valószínűséggel addigra sokkal erősebb lenne mint egy másfél éves Iphone :D De neked igazad van, nem is téged szóllak le, hanem azt aki megvette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!