Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék egy iPhone 5-öt...

Szeretnék egy iPhone 5-öt venni. Szerintetek megfelelne nekem?

Figyelt kérdés
Le szeretném váltani az androidos telefonomat mert megtetszett az ios. A letisztultság, az egyszerűség fogott meg + nem szeretem a nagyon nagy képernyős telefonokat. Sima iPhone 5-öt szeretnék. Nagyjából szinte csak messenger, facebook, snapchat, instagram és viber lenne rajta. Ezekhez elég lenne?

2014. dec. 21. 19:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
elég. de majd nemsoká jönnek a "dehát drága" beszólások...
2014. dec. 21. 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:
25%
Ha összeveted a hasonló képességű iPhone-t egy Samsunggal vagy Sonyval akkor simán verik árban. Az iPhone indokolatlanul drága a tudásához képest. Amiket felsoroltál, a legalapabb okosteló is tudja. Bár ha van rá pénzed, lelked rajta...
2014. dec. 21. 20:05
 3/16 anonim ***** válasza:
41%

drága a fenét

ha nem érne annyit amennyiért adják nem vennék meg

csak a buták hiszik hogy valami összeesküvés van a háttérben

2014. dec. 21. 20:36
 4/16 anonim ***** válasza:
35%

Már pedig hidd el, tényleg nem ér annyit. Ne nekem higgyél, higgy a számoknak:

[link]

Oké, ez az iPhone 5S és az 5C, de azért az tényleg túlzás, hogy 1-2 éves hardvert eladnak 3x annyiért, mint az értéke.

[link]

iPhone 6 ugyanaz a téma. 2014-hez képest nevetséges a hardvere, és mégis, 650 dollárba kerül.

Persze, tudom hogy a hardver nem minden, és tudom, hogy az iOS bitanggyors és nem szaggat, de én már elvi okokból nem vennék olyan telefont, ami 2 éves szart ad el neked, 3-4x annyiért, mint a valódi értéke.

2014. dec. 21. 21:16
 5/16 anonim ***** válasza:
38%

fogd már fel hogy az értéke nem annyi amit te gondolsz

hanem amit kifizetnek érte

2014. dec. 21. 21:21
 6/16 anonim ***** válasza:
29%

Azt fizeted meg, hogy divatos. Pár hónapja vettem új telót. Megnézegettem, melyik szolgáltatónál milyen a kínálat. Kiválasztottam azokat a funkciókat és tulajdonságokat amik nekem fontosak. Igen, gondolkodtam iPhone-on, de utcahosszal verte a Sony. Nekem nem a márka a fontos és 100% elégedett vagyok a döntésemmel.

iPad dettó. Leszámítva, hogy egyes appok és programok csak iOS-ra vannak, egy Samsung Tab sokkal jobb ár/érték arányú.

A kérdésedre válaszolva, igen, a te igényeidnek elég lenne az a teló.

2014. dec. 22. 01:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
így lenne 5-ösöm a lottón...:D első voltam...
2014. dec. 22. 12:12
 8/16 anonim válasza:
69%
Szerintem az iPhone a legjobb!nekem nem is kene más!drága?érdekes minden második ember kezében azt látok,másrészt Samsungbol is van 150ezres kategória.Az iPhone azért a pénzért elég sokat tud,nem fagy le stb amit egy Samsung megcsinál...rengeteg okos alkalmazás van rajta alapból amit a samsungbol v más márka telefonhoz külön elkell tölteni persze ha egyáltalán lehet rájuk!!;):)
2014. dec. 22. 16:13
 9/16 anonim ***** válasza:
63%
így van. de nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a kérdező iPhone-t szeretne, nyilván nem véletlenül ezt írta, és nem azt, hogy "iPhone 5-öt vagy valamelyik másik telefont válasszam?". akkor nem értem, hogy az ilyen 2-es félék mi a fenéért ajánlanak neki mást...igen, ott a Nexus 5, ami van olyan stabil, mint egy iPhone, de én sem vennék semmiképp.
2014. dec. 22. 16:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Regi22 légyszíves, ha nem értesz a telefonokhoz, akkor inkább maradj csöndbe. Egy iPhone-ra közel sem lehet annyi "okos alkalmazást" letölteni, mint Androidra. És ne a Samsungot hozzad fel példának, mert a Samsung az Android szégyene, az egyik legrosszabb Android OEM, és miattuk van az operációs rendszernek olyan rossz híre. a Google Nexus, a Motorola, a HTC, LG, ezek olyan gyártók, akik sokkal jobb telefonokat gyártanak, mint a Samsung.
2014. dec. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!