Samsung galaxy s4 van valakinek? Leírná a tapasztalatait?
Nexus 5 és s4 között filózom, s4hez 20000el olcsóbban hozzá tudnék jutni, nexus 5nek viszont erősebb a cpu és ugye gyári android, ennyi az előnye s4el szemben
s4-et viszont lehet bővíteni, a kijelző sokkal szebb mint a nexusnál, és bírok rá cyanogen modot is tenni
Viszont sokan írják hogy a samsung így szar úgy szar idő előtt tönkremegy stb..viszont ha most megveszem 2 évig biztosan szeretném használni
Ti hogy döntenétek és miért?
Nem vagyok samu védőszent nem is volt még samum, azért mondom hogy írják le a tapasztalatukat akiknek van, ez eddig csak egyetlen válaszolónak sikerült neki köszönöm a többiek csak kötözködnek
Amúgy jobban bejönne a nexus csak nem bírok hozzájutni reális áron egy 32gb-s változathoz, bővíteni meg ugye nem lehet...
De ha valakinek van egy 32es nexus 80körül garival az szóljon
Barátnőmnek S4 van, nekem N5, hát ne is hasonlítsuk a kettőt. N5 konkrétan mindenben jobb, mint az S4.
i6+, S5 mellett is kipróbáltam, azokat is magasan elverte.
Én saját tapasztalat alapján az N5-öt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!