Mi ennek a Play Áruházas angol beszélő aszisztensnek a neve?
Figyelt kérdés
Galaxy Ace 3 an van egy s voice nevű program, amitől megtudod kérdezni, hogy, How are you? What would you do, What's the weather for today? What's the time, Open the chrome stb. LG F 60 an nem találtam meg Play Áruházban, más a neve, vagy miért nem találtam?
Perfect angolos vagyok, és nagyon tetszik ez a program.
A válaszokat előre is köszönöm!
2014. dec. 19. 22:05
1/1 anonim válasza:
Az S Voice egy Samsung által kitalált alkalmazás (kicsit siri kopi), ami csak és kizárólag a Samsung modelleken (már amelyiken) megtalálható alkalmazás. Épp ezért nincs fenn Playen.
A google keresőben van lehetőség hang alapú utasításokat kiadni, de az legjobb tudomásom szerint nem annyira jó az S voice-hoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!