Ha hívtak a +423662701440-es számról, de amikor felvettem, csak besípolt, akkor most mi lesz?
Figyelt kérdés
Nem tudom, erről a körmailes levélről, hogy többszázezerbe kerül ilyesmi...vagy mi lesz akkor most?2010. febr. 2. 17:17
11/13 anonim válasza:
@ 07:26-os
Faterom meg nem egy buta ember! Ő figyelmeztetett ugyanis és komoly cége van, minden forrást ellenőriz, ahogy azt én is teszem. És nem veszem magamra, amit mondtál, mert nem vagyok hül'ye, csak az dühít, hogy annak nézel.
Előző 17:47-es (gyengébbek kedvéért)
12/13 anonim válasza:
Tudod 17:47-es, nincs is ezzel semmi baj. Persze az ember tudjon arról, hogy milyen veszélyek vannak, lehetnek. Engem egyetlen dolog szomorít el, még pedig az, hogy ma még vannak olyanok (és bocsi kérdező, de te is közéjük tartozol), akik nincsenek azzal sem tisztában hogy bejövő hívásokért milyen esetben kell bármit is fizetni. 1994 óta vannak rádiótelefonok, és való igaz, a legelső szolgáltató (Westel Rádiótelefon kft., vagy ha jobban tetszik a 06-60 kezdetű telefonok) még jó ideig kértek bejövő hívásokért (is) pénzt. De könyörgöm, 11 év alatt jussunk már el oda, hogy ezekkel tisztában legyünk. Ismeretlen külföldi számot (de lassan oda jutunk, hogy hazait se) meg nem hívünk vissza! Ha fontos, úgyis felhív még egyszer. (vagy küld sms-t, esetleg tudok róla hogy ismerős és kint van és próbál elérni, de ezek szerintem alap dolgok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!