Hogy tudom kikapcsolni a Nokia 6300-s telefonomról a 3G-t?
Az egyik ismerősömnek az üzletben kikapcsolták, és akkor tudta a telefon a háttérképet az egész kijelzőn megjeleníteni. Mert így alul és felül is egy fél cm-es kék csík látható.
Egy másik ismerősömnek pedig ugyanazt a képet az egész kijelzőn megjeleníti, amit nekem csak kék csíkkal... Igaz, az ő telefonja független, az enyém meg Pannon-os
Az Eszközök/Beállítások/Hálózat menüpontban a Hálózatmódot kell GSM-re állítanod. Amin most van, azt valószínűleg Kettős Módnak hívja, ennél a 3G-t preferálja. Valószínűleg újra fogja indítani magát a telefon.
Egyébként ilyen kérdésekben a telefonszolgáltatód ügyfélszolgálata is tud azonnal segíteni, vagy ha ők nem forgalmazzák a típust, akkor a Nokia ügyfélszolgálata: www.nokia.hu itt megtalálod a telefonszámukat.
Tudom, hogy nem G-s készülék. Nem is akarom arra használni. A Nokia márkaszervízben sem tudtak erre válaszolni. Azt mondták, hogy a Pannon GSM most Pannon 3G.
Ahol a telefont vettük, ott mondta az eladó, hogy neki is 6300-s telója van, és neki is volt alul-felül kék csík a háttéren, amíg ki nem lett kapcsolva a 3G. Utána eltűnt. De neki is más kapcsolta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!