4.4.2 Androidon játékok mozgatása?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy lehet 4.4.2-es androidon hogy lehet sd kártyára játékokat rakni a beállításokba már mindent próbáltam de csak az van hogy áthelyezés a belső memóriába,telefon mámoriájába2014. dec. 18. 20:19
1/8 anonim válasza:
alapból sehogysem, mert mind a belső memóriába települ.
esetleg rootolással, de akkor sem biztos az eredmény
2/8 A kérdező kommentje:
és hogy lehet rootolni vagy beállítani hogy oda tőltse le
2014. dec. 18. 20:27
3/8 anonim válasza:
az bonyolult :) és minden készüléket máshogyan, másmilyen programmal :)
4/8 A kérdező kommentje:
és beállítani hogy oda töltse le?
2014. dec. 18. 20:31
5/8 anonim válasza:
folytathatjuk ezt reggelig:
-csak rootolással állíthatsz be olyant hova töltsön és hova telepítsen
6/8 A kérdező kommentje:
egy linket hogy hol vannak a rootok és akkor békén hagylak
2014. dec. 18. 20:36
7/8 anonim válasza:
a rootok? ezek nem tárgyak vagy programok...
tudod mit jelent a root szó?
rootolni egy telefont annyit jelent: rendszergazdai/fejlesztői jogosultságot szerezni az op rendszerén.
Ha "rootolod" a telefonod akkor elveszik a garanciája. Mert gyárilag úgy adják ki hogy nincs felette rendszergazdai jogod
Írd be Googléba a telefonod márkáját és írd utána ezt a szót: rootolása. Pl: "Samsung Galaxy Ace 3 rootolása".
Aztán olvasgasd a kidobott találatokat. Sokat. Ha megérted amit leírnak csak akkor állj neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Én azt értem de nem az ki semmit ha beírom hogy navon mizu m402 root
2014. dec. 19. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!