Miért nem tudok letolteni semmit? Lumia 535öm van. mit csinnáljak?
Figyelt kérdés
kiirja hogy "csak család szolgáltatás beállitása után tolthető le..."2014. dec. 18. 19:16
1/7 anonim válasza:
be kell jelentkezni vagy xbox live.-ba vagy másik foikba és ha ugyse , akkor szervíz :)
2/7 anonim válasza:
lépj be a windowsphone.com-ra, ott lesz egy olyan, hogy családbiztonság, és ott állíts be bárkit, aki 18+
3/7 A kérdező kommentje:
a családbiztonságot, nem tudom beallitani.. elvileg ugye windows 8as géprőé lehet.. nekem pedig nem olyan gépem van.. sajnos..
2014. dec. 18. 19:48
4/7 A kérdező kommentje:
1 napos a telefon, remélem már nem kell a szervizbe vinni..
2014. dec. 18. 19:49
5/7 anonim válasza:
ezt hol írja, hogy win8 kell hozzá?
6/7 anonim válasza:
... kezdjük előről. Azért kér családi szolgáltatást, mert vagy rosszul adtad meg a születési dátumod a Microsoft fiókban, vagy nem múltál el 18 éves. [link] itt megváltoztatod a születési dámutod, majd a beállítások - e-mail + fiókok menüpontban hosszan nyomsz a Microsoft fiókon, és beszinkronizálod az új beállítást.
7/7 A kérdező kommentje:
hát én nem tudtam megcsinálni, igy interteneten.. viszont vissza állitottam mindent a gyári visszaállitással vagy mivel.
koszonom szépen azért mindenkinek:)
2014. dec. 18. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!