Mitől lehet ez? SGH E250-nek el ment a kijelzője, csak egy nagy fehérséget mutat. De tudnak hívni meg minden. Egy szoftver frissítés elég ahhoz, h meg javuljon?
SGH E250-nek el ment a kijelzője,csak egy nagy fehérséget mutat.De tudnak hívni meg minden.
Egy szoftver frissítés elég ahhoz,h meg javuljon?
Cseréltesd ki a kijelzőt,nekem is ez volt a szoftverfrissítés nem oldja meg a problémát.
Bár ha nincs annyi pénzed rá akkor inkább vegyél egy új telefont mert a kijelző kicserélése drágább mintha egy új készüléket veszel.
Elromlott a kijelzője. A szétcsúsztathatós telefonoknál 1,5-2 év után teljesen normális. Én is így jártam.
Vegyél egy másikat szerintem is.
A kijelzőnek nagy valószínűséggel semmi baja nincs! Vidd be egy szervizbe, valószínűleg egy szoftverfrissítésre van szüksége vagy egy új szalagkábelre, ami a kijelzőt és az alaplapot köti össze. Ennek kicserélése pár ezer forintba kerül és rövid időbe!
Tipikus hiba a szétcsúsztatható és kihajtható telefonoknál és a Samsungoknál. A Samsungoknál sok a szoftveres gond, a szétcsúsztatható és kihajtható telefonoknál pedig sok a szalagkábel hiba, mivel a hajtogatástól és a csúszásoktól nagy igénybevételnek vannak kitéve.
köszönöm a gyors válaszokat!Esetleg a netről nem tudom ilyen szoftver frissítést csinálni?
Tudom,h nokiánál lehet
Lehet otthon is frissíteni, de nem olyan egyszerű dolog, annak aki nem ért hozzá. Tehát mindenképpen ha lehet szerviz, mert ott biztosan jó lesz a szoftver telepítve, mert ha elrontod, vége. Egyébként Google -ben utána nézhetsz, de nem ajánlom!
Másrészt a szervizben megmondják, hogy mi baja van valójában.
Lex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!