Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lehet ez? SGH E250-nek...

Mitől lehet ez? SGH E250-nek el ment a kijelzője, csak egy nagy fehérséget mutat. De tudnak hívni meg minden. Egy szoftver frissítés elég ahhoz, h meg javuljon?

Figyelt kérdés

SGH E250-nek el ment a kijelzője,csak egy nagy fehérséget mutat.De tudnak hívni meg minden.

Egy szoftver frissítés elég ahhoz,h meg javuljon?

2010. febr. 2. 15:13
 1/7 anonim válasza:

Cseréltesd ki a kijelzőt,nekem is ez volt a szoftverfrissítés nem oldja meg a problémát.

Bár ha nincs annyi pénzed rá akkor inkább vegyél egy új telefont mert a kijelző kicserélése drágább mintha egy új készüléket veszel.

2010. febr. 2. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
te miért nem újat vettél akkor?(csak ha szabad tudnom:)
2010. febr. 2. 15:35
 3/7 anonim válasza:
Új telefont vettem,mégpedig egy Sony Ericcsont :) Megvagyok vele elégedve.
2010. febr. 2. 15:37
 4/7 anonim válasza:

Elromlott a kijelzője. A szétcsúsztathatós telefonoknál 1,5-2 év után teljesen normális. Én is így jártam.

Vegyél egy másikat szerintem is.

2010. febr. 2. 15:56
 5/7 anonim ***** válasza:

A kijelzőnek nagy valószínűséggel semmi baja nincs! Vidd be egy szervizbe, valószínűleg egy szoftverfrissítésre van szüksége vagy egy új szalagkábelre, ami a kijelzőt és az alaplapot köti össze. Ennek kicserélése pár ezer forintba kerül és rövid időbe!

Tipikus hiba a szétcsúsztatható és kihajtható telefonoknál és a Samsungoknál. A Samsungoknál sok a szoftveres gond, a szétcsúsztatható és kihajtható telefonoknál pedig sok a szalagkábel hiba, mivel a hajtogatástól és a csúszásoktól nagy igénybevételnek vannak kitéve.

2010. febr. 2. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat!Esetleg a netről nem tudom ilyen szoftver frissítést csinálni?

Tudom,h nokiánál lehet

2010. febr. 2. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet otthon is frissíteni, de nem olyan egyszerű dolog, annak aki nem ért hozzá. Tehát mindenképpen ha lehet szerviz, mert ott biztosan jó lesz a szoftver telepítve, mert ha elrontod, vége. Egyébként Google -ben utána nézhetsz, de nem ajánlom!

Másrészt a szervizben megmondják, hogy mi baja van valójában.

Lex

2010. febr. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!