Mi a véleményetek az LG KP500-ról?
Figyelt kérdés
Még eddig nem volt érintőképernyős telefonom,és gondolkozom egy KP500-son.Vagy valami hassonló tudású készüléket ha tudtok ajánlani megköszönném!2010. febr. 2. 14:53
1/10 anonim válasza:
Kb 300 sms-nél már kicsit belassul
Amúgy szerintem jó teló, csak első dolgod az legyen, hogy nyírd ki benne a mikrofont, mert egy gyárilag sz*r van mindegyikbe, és simán kiéghet, ezért jó, ha kicserélik (nem kerül sokba)
2/10 anonim válasza:
Gagyi telefon.érintésre gyakran nem reagál halk,és ennyi pénzért már jobb sima gombos telefont kapsz.
3/10 anonim válasza:
Első vagyok
Sajnos meg kell cáfolnom a 2. válaszolót..
Érintésre MINDIG reagál, és annyira zenehallgatásnál olyan hangos, mint egy magnó :)
Szerintem te összekeverted másik teloval! :D
4/10 anonim válasza:
fél évig volt nálam ez a gagyifon csak tudom már milyen.....
Azóta egy Sony ericsson c510-em volt amit lecseréltem egy w705re.Ég és föld volt a különbség
5/10 anonim válasza:
Nekem is reagál az érintésre és tényleg elég hangos! Nekem semmi bajom vele!!!
6/10 anonim válasza:
LG Shine és KP500 nem ugyanaz.. ez h jött most ide?
7/10 anonim válasza:
Nem az volt a kérdésem , hogy az Lg Shine és a Lg Kp500 ugyan az e, hanem , hogy a Kp500 és a Kp502 ugyan az e csak a külseje más...
8/10 anonim válasza:
Nem tudok rá panaszt modnani...egyáltalán nem lsaau és nagyon hangos!
9/10 anonim válasza:
lassú és sokszor nehézkes! A hangerősséggel még eddig nem volt problémám.
10/10 anonim válasza:
szia ezeket a válaszokat én (másoltam) ki neked az összeset mert nagyon sok ilyen kérdés volt már én nem akarlak szídni téged hogy jaj má írd be a keresőbe kidob százat meg ilyenek szóval itt vannak ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!