Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok a Windows...

Mit gondoltok a Windows Phone-ról? Pontosabban a Lumiákról?

Figyelt kérdés

2014. dec. 18. 06:58
 1/7 anonim válasza:

Nos ugyebár olyan hogy Nokia már nem létezik, hanem Microsoft Phone lesz helyette.

Amúgy pedig a Windows Phone-okról eléggé megoszló véleményeket hallottam: valaki vagy nagyon szereti vagy utálja.

Szerintem se olyan jók, kivéve a legutoljára megjelent Lumiát, mert az végül is gyors, jó a kamerája, és persze van vezeték nélküli töltője ami nagyon menő, szóval az egy jó telefon (feltéve ha nem undorodsz a csempés rendszertől, ami annyira nem vészes). De ha azért tetted fel a kérdést hogy vegyél-e akkor én azt mondom hogy inkább várd meg a Microsoft Lumiát.

Remélem tudtam segíteni :)

2014. dec. 18. 07:14
 2/7 anonim ***** válasza:
925-os Lumia van a csaladban, en szeretem, szerintem jo. Mondjuk nincsennek nagy elvarasaink, lehessen vele telefonalni meg szukseg eseten netezni, atan ennyi.
2014. dec. 18. 07:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem 630 van, semmi bajom vele. Igaz, nincs vaku benne, de nem is érdekel.

Ami 8.1-et futtat ott már nagy gond nincs.

Az hogy mi a neve (Microsoft, vagy Nokia, mindegy)

Csempe....nem sokban más, mint az adroid. Ugyan úgy koppintani kell, ugyan úgy kipakolhatók az appok a főképre.

2014. dec. 18. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:
930-asom van, és nagyon meg vagyok vele elégedve
2014. dec. 18. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár rühellem a windows phone-t , de meg kell mondjam, a Lumia-k kamerái királyak. Ha tetszik, vedd meg.
2014. dec. 18. 11:12
 6/7 anonim válasza:
Igaz hogy mindegy hogy Microsoft vagy Nokia csak ha már venni akar akkor tudja hogy új néven lesz, mert szerintem érdemes lesz megvárni
2014. dec. 18. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem 520 van, szeretem <3 :)
2014. dec. 19. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!