Van olyan okostelós alkalmazás (androidos), amelyik GPS alapján "logolja" folyamatosan az ember tartózkodási helyét?
Tehát olyan alkalmazást szeretnék, amelyen ha pl óránként megnyomok egy gombot, akkor ő a GPS alapján elmenti az én tartózkodási helyemet, és persze tárolja is tetszés szerinti időre, hogy pl az 1 évvel korábbi napok is visszakereshetők legyenek utólag, hogy na pont abban az órában XY hol is tartózkodott.
Létezik ilyen alkalmazás vagy akár hasonló?
És anélkül kéne persze, hogy mondjuk óránként a facebookra is akkor beírjon engem, hogy hol vagyok. Ez csak önmagában, a saját rendszerében jegyezze, de máshova ne postolja a nevemben.
köszi, de ezzel nem sokra megyek :(
konkrét app-nevet esetleg vki, amit a storeből le tudok tölteni?
Miért nem mész vele semmire?
Hacsak nem kapcsoltad ki manuálisan a helymeghatározást a menüben (vagy átállítottad energiatakarékosra) akkor ez minden egyes percben logolta, hogy épp hol járt a telefonod, pont, mint ahogy kérted, ráadásul külön alkalmazás sem kell hozzá.
csak beírtam google-be, hogy geologging android, valószínűleg ezen kívül még rengeteg van. de tényleg teljesen okés a google mapses log is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!