Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone max m. Akkor ez...

Vodafone max m. Akkor ez most, hogy is működik? Többi lent.

Figyelt kérdés

Akkor most ez hogy is van?.Ha 3000-el feltöltöm,akkor azt a 3000-et leveszi és ad helyette 100md-ot és 100 percet.Egy hónapig?(vagyis 30 napig)

és ha lejár a 30 nap és még van mondjuk 20 percem?

Vagyis,ha lejár a 30 nap nem tudok telefonálni addig míg fel nem töltöm?

Azért kérdezem,mert tegnap vettem a kártyát.A neten ránéztem az egyenlegemre és ott az volt,hogy

"aktuális egyenleged 0Ft"

"felhasználható egységek"

86Mb 91perc

Fel tudna valaki homájosítani?Nagyon megköszönném!

2014. dec. 17. 07:56
 1/5 A kérdező kommentje:

Na konkrétan ezt nem értem.

"3 nappal korábban SMS-ben szólunk, hogy töltsd fel az egyenleged. Ha ennek ellenére nincs feltöltés, akkor csak a legközelebbi feltöltés és tarifacsomagod időszaki díjának levonása után kapod meg ismét a tarifa nyújtotta kedvezményeket. Addig pedig 49 Ft-ért tudsz normál díjas hívást indítani és SMS-t küldeni belföldön"

De ha 0 az egyenlegem akkor 30 nap után,hogy telefonálok 49 Ft-ért?

Ha feltöltöm akkor meg a 3000-et azonnal le is csípi?

2014. dec. 17. 08:04
 2/5 MobilTudor ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb az ügyfélszolgálatot felhívni, biztosan menet közben is lesz további kérdésed és ők tudják pontosan a működést...
2014. dec. 18. 15:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Vagy inkább bemegyek majd egy vodás szaküzletbe és személyesen.

Csak szerettem volna magamnak megspórolni egy utat,hátha tudja valaki!

2014. dec. 19. 06:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Sikerült földi halandó számára is érthetően megtudni hogy akkor hogy is működik ez a max tarifa?

Mert én most vettem igaz S-t ,ami anyiban különbözik hogy nincs net.

Annyit mondott a hölgy hogy 2000 amibe a kártya került lebeszélhető, de az egyenleg nekem is 0 Ft.

Tehát ha egy hónap múlva nem töltöm fel min 2000Ft-al akkor nem tudok telefonálni?

2015. márc. 9. 14:39
 5/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem most hívott a voda ezzel az ajánlattal.

Köszi, hogy létrehoztátok ezt a fórumot, így sikerült kikerülni egy számomra hátrányos üzletet:

arról van szó, hogy ha feltöltöd a telódat 3000 ft-tal vagy többel, akkor 30 napig a 3000 forintot olcsóbb tarifával lebeszélheted. VISZONT ha nem használod el 30 napon belül a 3000et, akkor az az összeg elveszik. Ami azon felül megmarad, azt a régi percdíjadon használhatod.

Ez valakinek megéri, valakinek nem.. én néha 2 hónapig nem töltöm a telót, ezért maradtam a régi csomagnál.

2016. júl. 21. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!