Lilianna63 kérdése:
Van egy mobil wifi készülékem amire a telefon nem tud rácsatlakozni. A gyári beállításokat is visszaállítottam letöltöttem néhány alkalmazást. Amikor újra csatlakozni próbáltam megint nem sikerült. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
vodafone mobile wi-fi R209-Z
Sony Xperia GO
#okostelefon #mobilWi-Fi
2014. dec. 17. 06:45
1/4 anonim válasza:
Egész pontosan mi a gond?
Milyen beállításokat használsz?
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet, hogy én ehhez analfabéta vagyok, de mivel nem ez az első ilyen készülék a boltban kipróbáltuk és a telefonomon kívül minden más rá tud kapcsolódni.
A gond az, hogy megtalálja de folyamatosan a hitelesítés, IP cím beszerzése, kapcsolat bontva jelenik meg. Ha véletlen kapcsolódik akkor utánna egy pillanat múlva bontja.
2014. dec. 17. 16:21
4/4 anonim válasza:
ezt nekem is csinálta.
gyári visszaállítás után beírtam, amit kellett, állandóan elutasított, ledobta..
sajnos nem figyeltem eléggé, de egyszercsak létrejött a kapcsolat, azóta nem babrálom..
türelem, én vagy ötvenszer próbáltam a laírás szerint..a franc se érti, de van ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!