Tokok iphone 4s-hez?
érdekelne, hogy milyen tokot ajánlanátok a telefonhoz, valamint árban mikre számítsak, illetve hol érdemes beszerezni őket.
vannak nagyon szép műanyag vékony hátlaptokok, de szerintem azok nem sokat védenek, csak jól mutatnak a képen. vélemény?
még annyi észrevétel, hogy vetem tokot, de mikor vakuzok, akkor fehér folt jelenik meg a kép szélén.
Media Markt-ban elég nagy választék szokott lenni, bár a 4/4s tokok már kifutóban vannak, már az újabb modellekre van több.
Nekem ilyen tokom van. Nem volt olcsó(12 guriga), de abszolút királykategória :D
köszönöm. eddig "bevásároltam"
- van egy olyan ami elég strapabírónak nevezhető (ezt 6ért vettem egy telefonos boltban)
- ebayről rendeltem egy "vízállót" 1500ért (youtube-on letesztelte egy srác, és tényleg vízálló, bár nem valószínű, hogy én magam is le fogom tesztelni )
- és bőr flip tokok
a műanyag hátlaptokokban nem nagyon bízok. bár nagyon tetszenek és szépek. SZelfizésenk kívül másra nem igazán fogom használni azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!