Samsung Galaxy S3, vagy Nokia Lumia 720?
Nem tudom, hogy melyiket vegyem. Kérlek írjatok véleményeket, tapasztalatokat. Egyébként 60 ezer körül szeretnék rááldozni, ha van jobb tippetek szívesen fogadom.
15/F :)
én samsungról váltottam Lumiára, és sokkal jobban megvagyok vele elégedve, neked is ajánlom :)
samsunggal 2-3 havonta jártam szervizbe, állandóan fagyott, a touchwiz szörnyen volt optimizálva, és 2-3 alkalmazás megnyitása után már fagyott a telefon
mióta Lumiám van szerviz közelébe nem voltam, és egyszerre 5-6 alkalmazást futtatok a háttérben, és meg sem érzi, mellette még játszani is lehet :)
Köszönöm a válaszokat! :) A Gigabyte tényleg jó, csak annyi gondom van vele, hogy a kijelző mérete 5 inch. Az pedig nekem túl nagy. :/ A Lumia 735-ben igazatok van, lehet tényleg jobban megéri, viszont máshol is utánaolvasgattam ezeknek és nagyon eltérőek a vélemények, alapból a két rendszer (WP8 és Android), másrészt maguk a telefonok felől is. Tehát még mindig nem nagyon tudok dönteni.
Am a Glaxy Note 4-ről vélemények? Lehet, hogy az még jobb lenne? Nem tudom... :(
De am nem is Note-t hanem Ace-t akartam írni :D bocsi.
De akkor az Ace 4?
nyílván a droidosok a wp-t szídják, a wp-sek a droidot, nekem különösen egyikkel sincs bajom, a wp 8.1 és a 4.3 és annál nagyobb verziójú droidok is jók, bár nekem a wp jobban bejön
ugorj be egy szolgáltatóhoz, vagy egy Media Marktba, és próbáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!