Mi okazhatta ezt a problémát a telefonomon?
Figyelt kérdés
1hete vettem egy iphone 6-ot, és most az elöbb netezés közbe egyszer csak elkékült a képernyö(egyrésze kék másik fekete) és ujra indult a telefon.ez mi lehetett? Remélem nem a telefonnal van gond.2014. dec. 16. 17:58
1/9 A kérdező kommentje:
Nem egyenletesen volt kék hanem fekete képernyön kék pontok
2014. dec. 16. 18:02
2/9 anonim válasza:
Semmi gond. Ez megszokott minőség az iphonenál.
3/9 A kérdező kommentje:
6éve használok iphone-t és ilyen sose történt velem
2014. dec. 16. 20:03
5/9 A kérdező kommentje:
ezt nem értem hogy miért megy egyből a szarozás meg a beszólogatás ha valakinek iphonja van és kérdez róla valamit.
2014. dec. 16. 20:43
6/9 anonim válasza:
Elárulom: mert rendkívül szórakoztatóak az ájfonos kérdések önmagukban is :) kiváltképp az ilyenek, hogy kipengetsz egy rakás zsetont az extraprémium készülékért és az olyan hibákat produkál, mint egy utolsó kínai dzsunketelefon :) meg hogy miért is nem a szervízhez fordulsz, ha új a telefon?
7/9 A kérdező kommentje:
Hát mer eddig egyszer fordult csak elö,aztán gondoltam itt megkérdezem hátha vannak normális emberek akik talán válaszolnak de hát sajnos nincsenek. Neked biztos valami hiperszuper telefonod lehet aminek sosincs semmi baja
2014. dec. 16. 22:40
8/9 A kérdező kommentje:
6 év alatt egyszer nem kellet szervizbe vinnem egy telefonomat se,meg ezzel sincs semmi gond csak az ios ba..akodik rajta
2014. dec. 16. 22:45
9/9 A kérdező kommentje:
Meg amugyis mér foglakozik mindenki azzal hogy miért ad ki valaki ennyi pénzt egy telefonra,az ő pénze azt vesz belöle amit akar.Amugy meg kérdésre válaszoljanak a válaszolok ne azt nézzék ki mit mikor meg mennyiért vesz valamit.
2014. dec. 16. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!