Sony z3 vagy Iphone 6 plus? (feltételek lent)
Már egy ideje nézegetem a két telót, de nem tudok dönteni sikerült a minimálisra csökkenteni a különbségeket:
Sony mellet:
- Kisebb telefont (méret)
- Vízálló
- 2 hangszóró
- Szebb kamera (mondjuk 10 képből 3 at szebben csinál)
Iphone mellet:
- Ios (sajnos androidot nem igen szeretem már így ez is fő pont lett)
- Nagyobb kijelző
- Siri
Ár mivel előfizetném kb ugyan ott lenne, szal az nem szempont
"Virtuális valóság"
Ez micsoda?
--------------
Am sztem iphonennál maradok egyelőre azt ha meglesz vigyázok vele tok x fólia
Melyiket vetted végül? :)
Én világ életemben Samsungos voltam, de már egy jó ideje szerettem volna váltani 5s-re. Jó, hogy vártam vele. Szerintem nagyon fel van fújva, státuszszimbólum. A Sony mellett több jó érv áll, de ami végleg meggyőzött az az, hogy vízálló.
Még hivatalosan még nincs a kezemben, mert elhúzódott a dolog... de végül 2 ünnep között telenornál az iphone 6 plust rendeltem meg :D
Ami meggyőzött főleg siri és ios volt (még nem volt iosom azért is vonzott)
Mondjuk ami még jó ebben hogy ezt a telefont 2 év után is 80-100e ért el lehet majd adni, még sony sztem már akkor 60e ért megkapsz
[Mostani iphone 5-5s ből kiindulva]
Ami viszont hiányozni fog az a "mappánkénti" zenelejátszó, másolás, de valahogy csak meg lehet szokni az itunest
[régen nagyon utáltam mikor ipodom volt főleg amikor véletlenül leformáztam XD]
Iphone 6 plus-t vcálasztottam volna én is. De én használtan vettem volna,mert akkor meg mi van ha valaki nyomkotta már egy hónapig? Ha vigyázott rá,akkor semmi.
Jó döntés lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!