Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy érett nőnek milyen telefon...

Egy érett nőnek milyen telefon illene, ami jól is nézki és nőcis is?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Egy érett nő ki tudja magának választani.
2010. febr. 2. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Én a saját példámból indulok ki:

Nekem egy Nokia 5800 Xpress Music-om van. Ezt merem ajánlani, hiszen nagyon dögös, jól testre szabható telefon. A bordó színűben (ilyen van nekem is) pedig van egy kis sejtelmesség, amitől kicsit másabb, mint a hasonló kategóriás telefonok. Lehet kapni kékben és feketében is, de csajoknak inkább a bordót ajánlom. (Érintőképernyős, tehát az "eleje" nem variálható, a hátlap bordó, a telefon oldalán is van egy bordó csík körbe.)

2010. febr. 2. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Siemens A35
2010. febr. 2. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Ami hozzád illik. A barátnőmnek nem tetszik az én lila telefonom (Mandarina Duck), de hozzám nagyon illik szerinte. Neki valami elegáns, érintőképernyős csodája van, ami szerintem kimondottan férfias telefon. Ugyanannyi idősek vagyunk, felnőttek, de nőcisek és elegánsak, mégis két eteljesen más telefon.

Azt honnan tudnánk, hogy hozzád milyen telefon illik?

Nekem most az LG Shine aranyszínű telefonja a kedvencem, szerintem nőies, elegáns, nagyon szép.

2010. febr. 2. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Első: tuti válasz volt! :-) Nagyon tetszik.

Kérdezőnek: most vagy érett nő vagy, vagy nőcis. Döntsd el, melyik akarsz lenni, melyiknek akarsz kinézni.

2010. febr. 2. 11:39
 6/9 anonim ***** válasza:
nokia3650
2010. febr. 2. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Először is az anykámnak akartam volna.
2010. febr. 2. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
És másodszor?:)
2010. febr. 2. 12:03
 9/9 A kérdező kommentje:
ö...
2010. febr. 2. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!