Milyen telefont ajánlotok 40. 000 ft-ig?
Figyelt kérdés
Használt telefont szeretnél vásárolni, legfeljebb az említett összegig. Eddig amiket néztem galaxy s3, xperia sp, de annyira nem nyerték el a tetszésemet, meg a kritikák sem olyan jók. Lényeg, hogy androidos legyen, semmiképp sem windows phone, minél jobb képeket lehessen vele készíteni, nagyogg kijelző, a minősége nem annyira számít, gyorsaság, ami ebbe az árba belefér :)2014. dec. 15. 18:12
2/4 dodi1881 válasza:
Szia! Ha nem az ismert márkák majmolója vagy,akinek mindegy, csak egy bizonyos ismert márka logójaa telón legyen, akkor itt van egy szupi telefon. És még csak nem is kell, hogy használt legyen.
Én nagyon elégedett vagyok a saját doogee telefonommal, nekem doogee collo3-van. Hugomnak pedig doogee latte, és semmi problémánk nincs vele. Máskor is csak doogee telefont vennék.
3/4 dodi1881 válasza:
Azt nem írtam, de nézz szét a többi dogge telefon között is,
mert másik is lehet, ami a feltételeidnek megfelelhet.
4/4 A kérdező kommentje:
doogee már volt a kezemben, de nem nyerte el tetszésem, az a lenovo meggondolandó
2014. dec. 17. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!