Nokia Asha 311 mivel rosszabb mint a gagyi olcsó androidok? . Nem tudom eladni sehogyse.
Figyelt kérdés
Én egy éve 15990-ért vettem egy Nokia Asha 311-est most eladnám, de nem tudom nem kell senkinek, a hirdetést is alig nézik. Bezzeg egy Alcatel 10000Ft-os vagy egy nobrand kínai androidot többen megnéznek, holott ócskák. Ez a Nokia stabil, hangos, és gyors,az akksi is ritka jó mégsem kell a kutyának sem. Én 10-ért hirdetem, van aki 5000-ért de a karcos, kopott és azt sem viszik. Ötlet?...2014. dec. 15. 17:25
1/3 anonim válasza:
Többet tud még egy olcsó Droidos mobil, mint egy Asha 311, ezért nem kell senkinek.
10ért már viszonylag komoly droidos mobilt lehet kapni, ha egy kis szerencséd van
2/3 A kérdező kommentje:
ja meg lemerül egy nap alatt...
2014. dec. 15. 18:56
3/3 anonim válasza:
Ez van...Ettől függetlenül nem fogod 10ért eladni, mert nem tud annyit, mint az olcsó droidosok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!