Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Asha 311 mivel rosszabb...

Nokia Asha 311 mivel rosszabb mint a gagyi olcsó androidok? . Nem tudom eladni sehogyse.

Figyelt kérdés
Én egy éve 15990-ért vettem egy Nokia Asha 311-est most eladnám, de nem tudom nem kell senkinek, a hirdetést is alig nézik. Bezzeg egy Alcatel 10000Ft-os vagy egy nobrand kínai androidot többen megnéznek, holott ócskák. Ez a Nokia stabil, hangos, és gyors,az akksi is ritka jó mégsem kell a kutyának sem. Én 10-ért hirdetem, van aki 5000-ért de a karcos, kopott és azt sem viszik. Ötlet?...
2014. dec. 15. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Többet tud még egy olcsó Droidos mobil, mint egy Asha 311, ezért nem kell senkinek.

10ért már viszonylag komoly droidos mobilt lehet kapni, ha egy kis szerencséd van

2014. dec. 15. 17:29
 2/3 A kérdező kommentje:
ja meg lemerül egy nap alatt...
2014. dec. 15. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez van...Ettől függetlenül nem fogod 10ért eladni, mert nem tud annyit, mint az olcsó droidosok
2014. dec. 15. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!