Szerintetek apple iphone 6 plus 64gb-t vagy samsumg galaxy note 4 64 gb-t vegyek?
Figyelt kérdés
Melyikkel járnék jobban? És miért?
Válaszokat előre is köszönöm.
2014. dec. 15. 17:03
1/6 anonim válasza:
Ha fontos számodra a teló mint státusszimbólum,menőzni haverok előtt ezzel,vagy munkahelyen felvágni vele,ahhoz az iphone 6 plus tökéletes.ezt nem gúnyból mondom,tényleg nagyot dob az imidzseden ha ilyennel járkálsz az utcán. A samsung formaterve miatt a note 4 nem annyira feltűnő. Ellenben ha ez nem fontos számodra akkor mindenképpen note 4et vegyél,mert sokkal jobb ára van,ugyanannyi vagy akár több tudással,ezt nem akarom elbírálni. De mind a 2 nagyon jó telefon,egyikkel sem jársz rosszul :) ellenben én még ajánlanám az iphone 6ot is,azis nagyon jó telefon,ha nem jobb mint a 6plus :)
2/6 krajoro09 válasza:
Note 4 egy értelmü nekem is az van és ipone 6 plus is van a páromnak és jobb a note4
3/6 anonim válasza:
Vegyel mind kettobol 1-et, es meglatod melyik a jobb.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Mind2-t megveszem és max. majd a fiam megkapja azt amelyik nem tetszik.
2014. dec. 15. 18:32
5/6 Mahhoo3-3 válasza:
Iphont vegyel. A Samsung nem jó... Huzottszemu telefonokat csinal...
6/6 anonim válasza:
Én megbántam a note4 et....iPhonet vegyél...
Pár hete van meg de máris szaggat lefagy stb...nem Vok egy hülye értek ezekhez...hiába bír elképesztő adatokkal akkor is az iPhone gyorsabb és nem szaggat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!