Milyen telefont vegyek 70e környékén?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretném magamat meglepni valamilyen telefonnal,de nem tudom hogy milyet vegyek.a nagyobb márkákat jobban kedvelem például lg samsung Sony stb kínai gyártókat nem:/ ha lehet indokot is kérnék hogy mért pont az a készülék :)2014. dec. 15. 16:32
1/13 anonim válasza:
pedig a kínai gyártók adják meg ugyanazt a minőséget csak olcsóbban,és mostanra felértek eladásilag a sonyhoz és az lg-hez
2/13 anonim válasza:
szóval mi a bajod a kínai gyártókkal?
3/13 Peter__Griffin válasza:
Sony Xperia E3. Nemrég került piacra, normális méretű, erős a processzora. És 60-ért már sok helyen megkapod.
4/13 A kérdező kommentje:
Légyszíves ebbe most ne menjünk bele, ennek a 3 cégnek a telefonjait preferálom,tudom hogy vannak jó telóik ezeknek a cégeknek is,csak most egyszerűen ebből a 3 gyártóból akarok választani
2014. dec. 15. 16:44
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi utánnanézek ennek a telónak,jo vétel lehet:)
Jöhetnek még tippek :)
2014. dec. 15. 16:45
6/13 anonim válasza:
Motorola Moto G!
A középkategória koronázatlan királya
És nem értem mi a probléma a kínai gyártókkal. Márs már eladásokban, minőségben utolérték a Sonyt, LGt, HTCt. A samut még nem bár samu csak a marketingnek köszönheti pozícióját. Nem a minőségnek az biztos
7/13 A kérdező kommentje:
Tudod engem nem nagyon érdekel az eladási mutatójuk,nem azzal fogom magam otthon spannolni hogy a legújabb telómból mennyit vettek világszerte. De köszi azért a válaszod:)
2014. dec. 15. 16:58
8/13 anonim válasza:
kérdező lehet hogy nem azt fogod számolgatni otthon de attól még a 6. válaszolónak igaza van,a samsung egy gusztustalan cég,gagyi árú,olyan árba mint a minőségi,szóval ha csak ezek közül választasz akkor samsing kilőve,lg középkategóriáját meg veri a sony ,szóval inkább valami xperia M2,Sp,L,E3
9/13 anonim válasza:
Csak és kizárólag a Moto G jöhet szóba (ha a legjobbat akarod).
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :) azon gondolkodtam,hogy egy Xperia z vagy zcompact megéri e még? Mert 80e forintért már lehet kapni,csakhát lehet kicsit régiek,nem tudom. Vélemény róluk?
2014. dec. 15. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!