Röviden és tömören miért utálják az iPhone tulajokat?
Most nem azt akarom hallani, hogy mert nincs pénzük rá, meg irigyek, ez sztem jó nagy hülyeség, hanem inkább, hogy léteznek erre felmérések, vagy valami statisztikai adatok?
Mióta megvan, észre vettem, hogy ha telefonálok az utcán,vagy éppen chatelek a buszon stb. tök mindegy nézik a telefont (és nem csak a headset nélkül zenét bömböltető réteg) hanem vegyesen, és ezt az előzőnél a Samsung S Advance majd az az előtti Nokia E50-nél nem tapasztaltam, pedig mind a kettőt ugyan úgy nyomogattam, mint ezt.
Számomra ez egy használati tárgy, amit ugyan úgy elhasználódik 1éven belül mint a többi telefonom (ismerem magam :D) de vannak akik ezzel msáhogy vannak?
Normális ember nem utál valakit csak azért, mert ilyen vagy olyan telefonja van.
Én sem utálok valakit csak azért, mert iPhone-ja van, de ha elkezd okoskodni, hogy "ez nem telefon, ez iPhone" meg mondja a hülyeségét, mintha az iPhone valami egészen más szinten lévő csoda lenne, akkor nem sok pozitív gondolat van az illető iránt a fejemben.
Nezik a telefonod, tehat utalnak. Logikus :)
Amugy meg ki nem xarja le milyen telefonod van?
Az butaság lenne ha valakit a telefonja miatt utálnának.
Itt maga a márka harcolja ki többekben a fintorgást,mert
egy agyon magasztalt túlárazott dologról van szó.
Azért amiért egy Real Madrid szurkoló általában szidja a Barcelona szurkolót vagy a MU a Chelsea drukkert.
Általánosság:mindenki mást vall és másra esküszik.
Van aki a virslit kecthuppal imádja a mustárt meg ótvarnak tartja és utálja.
Általában mindenki azt védi amit vall és amilye van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!