Most akkor melyik lehet a valós készenléti idő?
Figyelt kérdés
Nézegettem egy egyszerű kis telefont (olcsó kategóriás alapkészülék), de különböző adatokat találtam róla. A gyártó oldalán a készenléti idő (GSM) max. 493 óra. Más oldalakon a készenléti idő több, mint 800 órának van feltüntetve. Ez hogyan lehetséges?2014. dec. 15. 12:02
1/4 anonim válasza:
Ez úgy, hogy ha be van rajta kapcsolva minden , wifi, mobilnet, gps, stb, akkor egy nap alatt lemerül, amúgy meg kibírhatja akár addig is, amit megadnak, bár ez inkább a régi GSM "buta" telefonok készenléti ideje volt.
2/4 Trafó1 válasza:
Mindig a kisebbet nézd azt is fenntartásokkal.
3/4 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy alaptelefon. Semmi nincs rajta, amit be lehetne kapcsolni. Ezért nem értem a nagy eltérést a 2 leírásban.
2014. dec. 15. 12:39
4/4 anonim válasza:
A gyártó valószínűleg egy "steril" környezetben mérte az időt, a bolt pedig különböző információs helyekről választotta ki a legszimpatikusabbat. Az eladónak érdeke, hogy minél többet mutasson, mert az vonzóbb lehet a vevő számára. Szerintem átlagold a kettőt, és az alapján dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!